Overig Nieuws


.

Nieuwsbrief corso zundert -----> Lees meer.

Vanaf zaterdag 12 augustus kunnen corsoliefhebbers voor de kaartverkoop terecht in de nieuwe accommodatie aan de Industrieweg 3. De corsobalie is vanaf dat moment dus niet meer gehuisvest in CultuurCentrum Zundert.

De corsobalie is vanaf 12 augustus geopend op dinsdag en donderdag van 13.00 – 17.00 uur en zaterdag van 10.00 – 14.00. De week voor corso is de balie dagelijks geopend.

Het nieuwe onderkomen van Stichting Bloemencorso Zundert is aan de Industrieweg 3. Niet alleen de corsobalie verhuist daarnaartoe, ook de vergadering van de commissies en de opslag van materialen zullen daar plaatsvinden. Verdere inrichting van de nieuwe ruimte gaat in het najaar plaatsvinden.


.

Binnen onze buurt zijn we regelmatig op zoek naar mensen voor een commissie of bestuur. Heb je zin om actief mee te helpen/denken bij Activiteitencommissie, Cateringcommissie, Redactie, Sponsorcommissie, Veldploeg of Bestuur geef je op via de mail secretariaatdeberk@gmail.com. Mocht je vragen en/of ideeën hebben, bel dan 06-23841284 of stuur een mail..

bekijk de video
Artikel van Omroep Brabant over het knollen planten.
Lees meer en bekijk de opname.Lees meer en bekijk de opname..


 

Whatsapp en/of Facebook
Geef je nummer aan:  benjamin__76@hotmail.com   Tim van Goethem.

Telefoongids

De nieuwe Gouden Gids is inmiddels bij iedereen in de brievenbus gevallen.
Gelieve de oude Gouden Gidsen in te leveren bij onze buurtschap.
Deze kunnen bij onze bouwlocatie of bij de bestuursleden afgegeven worden.
We kunnen deze zeer goed gebruiken voor het plakken van de wagen, om op deze manier de verschillende lagen duidelijk zichtbaar te maken.


.