Overig Nieuws


.

Beste Berkers,

Wij vragen jullie aandacht voor het volgende:

Jubileumcommissie

We zoeken nog dringend mensen die zich actief willen inzetten in de jubileumcommissie. Deze commissie zal dit jaar activiteiten organiseren ter ere van het 40-jarig jubileum van onze buurtschap. Denk hierbij aan een activiteit tijdens de bouwperiode, een kinderfeest en een jubileumfeest. Eigen invulling is natuurlijk ook van harte welkom.

 

Als bestuur kunnen we dit niet alleen dragen. Wij hebben jullie hulp hard nodig om het 40-jarig jubileum niet ongemerkt voorbij te laten gaan!

Aanmelden is mogelijk tot en met 31 januari via secretaris@buurtschap-deberk.nl.

Verkeersregelaars Prinsenbeek

Wij zijn nog hard op zoek naar 2 personen die op zondag 3 maart mee willen gaan naar Prinsenbeek om het verkeer te regelen tijdens de carnavalsoptocht. Elke buurtschap dient minimaal 4 personen te leveren.

Graag aanmelden voor 31 januari via secretaris@buurtschapdeberk.nl met in de mail: voor- en achternaam, persoonlijk e-mailadres, vervoerswijze (busvervoer heen/terug of eigen vervoer). Na aanmelding krijg je verdere instructies.

Bestuursfunctie secretaris

Om het bestuur te versterken, zoeken wij op korte termijn naar een persoon die de functie secretaris wilt invullen. Heb jij interesse en/of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar secretaris@buurtschap-deberk.nl.

Wij hopen dat jullie een bijdrage willen leveren aan bovenstaande.

Met vriendelijke groet,

Secretaris Buurtschap De Berk


.

Uitslag loterij steunkaarten

Kerstpakket: 393
Kerstpakket:   57
Kerstpakket: 336
BBQ Barrel:  229
Dinerbon ‘t Wapen van Zundert: 526
Luchtballonvaart: 534

Er wordt contact opgenomen met de prijswinnaars.

Bedankt voor uw steun aan Buurtschap de Berk!


.


Catering zoekt koffiezetters.

Wie wil ons helpen met koffiezetten tijdens het corsobouwseizoen.
Vanaf half juni wordt er voor de bouwers koffie gezet . Dit doen we d.m.v een gemaakt rooster  en er wordt natuurlijk rekening gehouden met jouw beschikbare dagen.

Onderling ruilen kan natuurlijk ook.

De tijden zijn van 18.15  uur tot ongeveer 20.00  uur.

Je zet koffie/thee  die om 19.00 klaar gezet wordt en ruimt na afloop op. De eerste keer is er altijd iemand van de cateringcommissie  aanwezig  om jouw wegwijs te maken. Voor vragen, en of opgave graag een berichtje naar Jeannette Mathijssen..

Binnen onze buurt zijn we regelmatig op zoek naar mensen voor een commissie of bestuur. Heb je zin om actief mee te helpen/denken bij Activiteitencommissie, Cateringcommissie, Redactie, Sponsorcommissie, Veldploeg of Bestuur geef je op via de mail secretaris@buurtschap-deberk.nl . Mocht je vragen en/of ideeën hebben, stuur een mail.


.

bekijk de video
Artikel van Omroep Brabant over het knollen planten.
Lees meer en bekijk de opname.Lees meer en bekijk de opname..


 

Whatsapp en/of Facebook
Geef je nummer aan:  secretaris@buurtschap-deberk.nl.

Telefoongids

De nieuwe Gouden Gids is inmiddels bij iedereen in de brievenbus gevallen.
Gelieve de oude Gouden Gidsen in te leveren bij onze buurtschap.
Deze kunnen bij onze bouwlocatie of bij de bestuursleden afgegeven worden.
We kunnen deze zeer goed gebruiken voor het plakken van de wagen, om op deze manier de verschillende lagen duidelijk zichtbaar te maken.


.